Vliegende start in de regio's

 

In deze 3e nieuwsbrief stellen wij u niet alleen onze nieuwe programmamanager Henk Winkelman voor, maar kijken we ook hoe de 3 regio’s een vliegende start maken met leerzame projecten.

Zo is het Techniek College Parkstad Limburg onlangs een samenwerking aangegaan met Slot Schaesberg en Stichting Atelier Stadsrevisie. Samen hebben zij een plan gelanceerd om de gevels van vele winkels te renoveren om zo de karakteristieke binnenstad terug te krijgen. 

Hebben docenten van VMBO Maastricht en het Bonnefanten College een drone-cursus gevolgd. Het droneproject is een nieuwe manier om leerlingen al op vroege leeftijd in contact te brengen met leuke technische hoogstanden. 

En heeft het Graaf Huyn College het Technasium uitgebreid met het praktijkgerichte T&T (Technologie en Toepassing). Zij bieden vanaf de brugklassen een praktijkgericht programma aan, met realistische opdrachten van een externe opdrachtgever.

Samen leiden we jongeren op voor later

Lees er alles over in de complete nieuwsbrief.

Ontvang de nieuwsbrief automatisch in je mailbox!
Dit is de derde nieuwsbrief van STO Zuid-Limburg. Die is vast al automatisch in jouw postvak beland, toch? Of lees je hem nu toevallig op de website?
Dan wil je de volgende nieuwsbrief zeker niet missen! Schrijf je direct in via de homepage om de nieuwsbrief automatisch in je eigen postvak te ontvangen!